blogin tarkoitus on neuvoa rahan tienaamista netistä ja antaa tienaus vinkkejä.Täältä löytyy vinkkejä lisäansioiden tienaamiseen netistä.Blogista löytyy myös kilpailuja,ilmaisohjelmia,tarjouksia,pikavippivertailuja ja muuta sekalaista

maksetut tutkimukset

Netistä löytyy paljon ilmaisia maksetuja kyselyitä,joista voi tienata vähän ylimääräistä rahaa.Esittelen niistä muutamia.Yleisesti ottaen niistä tienaa  taskurahaa.kyselyistä maksetaan yleensä 0.50-5euroa kappale.

Maksetut mielipidetutkimukset tapahtuu sähköpostin kautta ja voit päättää itse mihin kyselyihin haluat osallistua.Kun rekisteröidyt paneleihin annat tietoja itsestäsi,joiden perusteella sinulle luodaan profiili.Profiilisi vaikuttaa kuinka monta kyselyä saat.Kyselyiden alussa annetaan arvio siihen kuluvasta ajasta.Pyri käyttämään aikaa suunnilleen arvioidun keston verran,koska jos täytät kyselyt liian nopeasti se voidaan tulkita läpi juoksuksi eli et saa uusia tutkimuksia enää niin usein tai ollenkaan.

Tienatut rahat maksetaan paypal tilille,jonka voi myös luoda joidenkin paneleiden kautta.Paypalin kautta voi tehdä ostoksia verkkokaupoissa,jotka ovat hyväksyneet sen maksutavaksi.Voit myös siirtää rahat omalle kotimaiselle tilille paypalilta.

On olemassa myös sellaisia paneleita missä korvaus annetaan pisteinä.tienatuilla pisteillä voi ostaa panelikaupasta tuotteita tai vaihtaa ne lahjakorteiksi.

Kun ja jos liityt paneleihin muista että voi mennä muutama viikko ennen kuin kyselyitä tulee.Lähes kaikista alla luetelluista on tullut kyselyjä,joistakin enemmän kuin toisista.

Vaikuttaja ja telluspaneelista olen tienannut muutaman kympin,sekä m3panelista lahjakortteja..Kannattaa pyhittää yksi sähköpostiosoite ainoastaan näille,jolloin niitä on helppoa hallita ja ne eivät sekoitu muun sähköpostin joukkoon.Roskapostia ei ole tullut.

paypal tili

PayPal, Inc. on yhdysvaltalainen yritys, joka ylläpitää Internetissä käytettävää PayPal-maksujärjestelmää, joka on tarkoitettu korvaamaan perinteisiä maksumenetelmiä (šekki, luottokortti yms.). PayPal on suosittu maksutapa verkkokaupoissa. Sitä käytetään myös lahjoitusten vastaanottamisessa. PayPalin pääkonttori sijaitsee San Joséssa Kaliforniassa.
luo paypal tili


NETPANEL

Kertomalla mielipiteesi ansaitset rahaa.Palkkiot maksetaan paypal-tillille

LIITY TÄSTÄ NETPANELIINTELLUSPANEELI

kyselyitä tulee muutama kuukaudessa tai enemmän mutta kyselyn alussa on seulonta kysymyksiä joista katsotaan kuulutko kyselyn kohderyhmään.Kyselyihin kannattaa vasta rehellisesti,koska kerran vastaat niin mikset vastaisi rehellisesti.Maksu paypalille kun 5euroa tienattu.Kyselyt liittyy yleensä tuotteisiin,mainontaan ja palveluihin.telluspanel.comVAIKUTTAJAPANEELI

Samankaltainen kuin telluspaneeli.www.vaikuttajapaneeli.fi
samanlainen kuin yllä triabapanelELLIT-PANEELI

Palkkio vaihtelee tavallisesti 0,5-3 euron välillä riippuen siitä, kuinka kauan kyselyyn vastaaminen kestää. Korvaus maksetaan PayPal–tilillesi.
liity tästä ellit-paneliinTHE VOICE
Tutkimukset koskevat pääsääntöisesti kuluttamista sekä mielipiteitäsi eri tuotteista. Sinulla itselläsi on oikeus päättää mihin kyselyihin haluat osallistua.Korvaus vaihtelee 0,5 – 3 euron välillä riippuen kyselyn pituudesta. Korvaus maksetaan PayPal–tilillesi
liity tästä voice-paneliinISKELMÄ PANEELI

Tutkimukset koskevat pääsääntöisesti kuluttamista sekä mielipiteitäsi eri tuotteista. Sinulla itselläsi on oikeus päättää mihin kyselyihin haluat osallistua ja mihin et. Korvaus vaihtelee 0,5 – 3 euron välillä riippuen kyselyn pituudesta. Korvaus maksetaan PayPal–tilillesi.liity tästä iskelmä paneeliSURFNET
silloin tällöin saat online tai sähköpostitse kyselyn. Kysymykset koskevat ostotottumuksiasi ja mielipidettäsi eri tuotteista. Valitset tietysti itse mihin ja kuinka moneen kyselyyn vastaat. Voit milloin tahansa erota paneelista.
korvaus vaihtelee normaalisti 0,5€ ja 3,0€ välillä, riippuen siitä, kuinka pitkä kysely on. Korvaus lähetetään sinulle PayPal-lompakkoa käyttäen.liity tästä surfnettiinMIELIPIDETUTKIMUS

Mielipidetutkimuksen jäsenenä saat kutsun erilaisiin tutkimuksiin, jotka vastaavat senhetkisiä kiinnostuksen kohteitasi. Jokaista tutkimusta kohden tulet saamaan palkkion, joka on tyypillisesti 1.50€:n ja 5€:n välillä ja korkeintaan 50€ erikoistutkimuksista. Palkkiot mielipiteistäsi talletetaan Mielipidetutkimus-tilillesi 28 päivän kuluessa ja pidetään siellä siihen asti kunnes olet halukas ne lunastaan itsellesi.
Palkkioiden arvo vaihtelee tutkimuksen mukaan ja mainitaan saamassasi kutsussa aina selkeästi. Kun tilillesi on kerääntynyt 10€ saldo, voit lunastaa palkkiosi lahjakortteina.

WEBOTANTA PANEELI

Tutkimukset koskevat pääsääntöisesti kuluttamista sekä mielipiteitäsi eri tuotteista. Sinulla itselläsi on oikeus päättää mihin kyselyihin haluat osallistua ja mihin et. WebOtanta–paneeli on osa kansainvälistä paneeliverkostoa. 
 Korvaus vaihtelee 0,5 – 3 euron välillä riippuen kyselyn pituudesta. Korvaus maksetaan PayPal–tilillesi. LIITY TÄSTÄ


NORDIC PANEL

Tienaat rahaa tutkimuksista,jotka maksetaan paypal-tilille.Tutkimukset käsittelevät mainoksia ja eri tuotteita.
PANELIT JOISTA SAA PISTEITÄ JA VOIT VOITTAA PALKINTOJA

M3PANEL

M3 Research on erikoistunut tekemään tutkimuksia internetissä. Kohderyhmä koostuu aivan tavallisista ihmisistä, joita pyydetään kertomaan mielipiteensä erilaisista aiheista.
Sinulta kysytään suhtautumistasi esimerkiksi
· nykyisiin tai uusiin tuotteisiin
· mainoksiin: sanomalehti-ilmoituksiin ja tv-mainoksiin
· ajankohtaisiin aiheisiin kuten terveyteen, politiikkaan ja urheiluun

saat kyselyistä pisteitä,joilla voit lunastaa lahjakortteja tai tuotteita paneelin myymälästä.Voit tietenkin lahjoittaa myös hyväntekeväisyyteen.YOUGOV

Jokaisessa kutsussa on linkki, joka ohjaa sinut suoraan tutkimukseen. Kun olet vastannut tutkimukseen, saat yleensä palkkioksi pisteitä, jotka voit vaihtaa arvoiksi, tai siirtää tilillesi ja käyttää presentcard.fi lahjakortin lunastukseen. Pisteiden määrä riippuu tutkimuksen pituudesta. Saat yhdestä tutkimukseen käytetystä minuutista 0,13 euroa vastaavan pistemäärän.

RESEARCH INSIGHT FINLANDPANEL.NET

Yhteensä 350 000 jäsentä Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa.

Saat vaihtelevasti pisteitä, joita voit vaihtaa elokuvalippuihin, McDonald's -lahjakortteihin, lukulahjakortteihin tai Veikkauksen raaputusarpoihin – voit myös tehdä lahjoituksen hyväntekeväisyydelle.MIEILIPIDEMAILMA

Osallistumalla voit osallistua hyväntekeväisyyteen ja osallistut arvontoihin.Joistakin tutkimuksista tienaat pisteitä,jotka voit vaihtaa lahjakorteiksi.
TOLUNA

Toluna on enemmän kuin pelkkä tutkimuspaneeli.Se on yhteisö,jossa voit jakaa mielipiteitä muiden kanssa ja tehdä omia pieniä kyselyitä.Täällä tutkimuksista saat pisteitä jotka voi muuttaa lahjakorteiksi.Voit myös päästä testaamaan eri tuotteita ennenkuin ne ovat edes myynnissä missään.KANSAINVÄLISET MAKSETUT KYSELYT


Kansainvälisiin tutkimuksiin voi liittyä,mutta ne on yleensä kohdennettu tiettyihin maihin.Niistä tulee kyllä tutkimuksia,mutta joistakin harvoin


OPIONATE

Palkkiot tyypillisesti vaihtelevat € 1,00 ja € 10,00 per kysely.
Kun tilisi saldo on 15 €,Voit pyytää käteismaksu (PayPal), tai voit lahjoittaa tulosi hyväntekeväisyyteen
liity tästä opionateenSURVEYHEAD
surveyhead on kansainvälinen paneeli,jossa maksetaan paypal tilille.Liittymisbonus 5$OPINIONBAR

Mainoksiin, verkkosivuihin ja palveluihin keskittyvä mielipidepaneli.Kyselyistä maksetaan 1-10 dollarin korvausta ja se maksetaan ulos kun saavuttanut 10 dollaria.Liittyminen on ilmaista.
OpinionBar jäsenet ovat neuvoneet monia suuria tunnettuja tuotemerkkejä kuten Philips, MSN, Sara Lee, Canon, Heineken, Microsoft, PepsiCo, Nike, eBay, UNICEF, WWF ja Yahoo.

PALMRESEARCH-kesti hetken ennenkuin tuli kyselyjä,mutta nyt tulee joka päivä 0.75$ kysely.Täältä olen saanut maksun.


NÄITÄKIN KANNATTAA KOKEILLA

SURVEYSAVVY

TESTSPIN

FOCUSLINE-LIITTYMISBONUS 5$

EPOLLSURVEYS

PLANET PULSE

HARRIS POLL ONLINE

CIAOSURVEYS

CLEARVOICESURVEYS

CONSUMER-OPIN

BROOKS ADAMS RESEARCH

BUZZBACK

SPIDERMETRIX

PANELPLACE

BRAND INSTITUTE

YOURSAY


Create your free online surveys with SurveyMonkey, the world's leading questionnaire tool.