blogin tarkoitus on neuvoa rahan tienaamista netistä ja antaa tienaus vinkkejä.Täältä löytyy vinkkejä lisäansioiden tienaamiseen netistä.Blogista löytyy myös kilpailuja,ilmaisohjelmia,tarjouksia,pikavippivertailuja ja muuta sekalaista

Ansaitse monella eri tavalla

Kirjoitan tässä kirjoituksessa tiivistelmän eri rahan ansaitsemisen keinoista,joista olen aikaisemmin kirjoittanut.
Moni tänä päivänä etsii netistä rahaa niinkuin minäkin.Olen löytänyt joitakin rahan tienaus keinoja.

Paras on ehdottomasti kumppanuusmarkkinointi,josta ansaitsen eniten tällä hetkellä.Paras kumppanuusverkko on tradetracker,josta olen tienannut kaikkein eniten.Muita kumppanuusverkkoja,joissa olen mukana on Tradedoubler,Guava-media,Smartresponse-media ja tietysti google adsense.Näihin voi liittyä ilman omaa yritystä

.Monet blogia tai muuta sivustoa pitävät ansaitsevat näistä mainosverkoista isojakin rahamääriä.Tulot näistä verkostoista riippuu sivujen kävijämääristä.

Olen myös kokeillut mielipidetutkimuksia,joista maksetaan pientä korvausta.Niistä ei voi ansaita kovinkaan paljon,koska niistä maksetaan yleensä 0.10-5 euroa.Kuitenkin niistä tienaa pientä taskurahaa tai lahjakortteja itse valitsemaan kauppaan.Itse olen ansainnut näistä muutamia kymppejä vuodessa sekä lahjakortteja.

Netistä löytyy muutamia palveluita jotka maksavat artikkeleiden kirjoittamisesta.Sinun tarvitsee vain osata kirjoittaa sujuvaa ja helposti luettavaa tekstiä.

Harrastaja valokuvaaja voi myydä omia valokuviaan kuvapankkeihin.Keväällä avattiin palvelu johon voi myydä uutiskuvia ja itse päättää myytävän kuvan hinnan.

On vielä muitakin mahdollisuuksia,kuten treidaus,ptc eli paid to click,vedonlyönti tai voit myydä tavaraa nettihuutokaupoissa,mutta en käsittele näitä tällä sivustolla tällä hetkellä.